MERA-THE PETFOOD FAMILY


Suntem aici sa te ajutam


Istoric


Numele MERA exista de peste 70 de ani ca garantie a calitatii in industria hranei pentru animale de companie, fiind unul dintre cei mai de succes producatori de hrana premium si highpremium pentru caini si pisici prin brandul sau MERA, exportat in peste 40 de tari din intreaga lume.

De mai bine de 70 de ani, firma germană de familie a dobândit experiență în producerea hranei pentru animale de companie de înaltă calitate. Compania are o bază de producție de ultimă generație și se numără printre principalii producători de produse de primă clasă pentru câini și pisici.


44

de tipuri de mancare


236

12 categorii de produse


1200

animalute fericite


Prietenul tau necuvantator iti va multumi!

Producția respectă standardele pentru produsele alimentare 

Pentru a realiza acest lucru, întregul proces de producție îndeplinește cerințele celor mai stricte standarde de calitate și este inspectat și certificat periodic de instituții independente. Materiile prime de înaltă calitate sunt supuse unor verificări de calitate în profunzime în momentul livrării și există, de asemenea, o trasabilitate perfectă de la produsul finit la furnizorul de materii prime. Acest lucru asigură siguranța oamenilor și animalelor.

Gama de produse include hrana completa fabricate prin tehnologia extrudarii si biscuiti fabricate traditional in cuptor,toate la calitatea alimentelor de UZ UMAN. Mera este o intreprindere de familie,infiintata in 1949 si aflata astazi la a 3-a generatie.Toate activitatile au ca scop asigurarea independentei companiei pe termen lung.


‘’Pentru mine personal grija cu care producem hrana pentru animale de companie este o problema de suflet.’’ Filozofia Mera: producerea de hrana pentru animale de companie ecologica si de mare valoare nutritionala care sa asigure o viata lunga si sanatoasa pentru caini si pisici.


Call Now Button
Cosul meu
Cosul este gol!
Subtotal
0.00 lei
Total
0.00 lei
Continua cumparaturile
0