Cine suntem noi?


In primul rand suntem iubitori de animale, fie ele caini, pisici, pasari, pesti… Si intre numerosii “iubitori de animale” noi santem cei care nu folosim cuvantul ”animal”

Pentru noi ei sant : prieteni, familie, parte din sufletul nostru. Sant trecuti pe buletin. Facem orice pentru binele lor, de multe ori neglijandu-ne pe noi.
Asa a luat fiinta in 2001 S.C.EURO PET CARE S.R.L., din dorinta de a oferi prietenilor nostri ce este mai bun pentru ei.
Asa a luat fiinta in 2001 S.C.EURO PET CARE S.R.L., din dorinta de a oferi prietenilor nostrii ce este mai bun pentru ei.
Am inceput prin a distribui produsele germane MERA DOG si MERA CAT pe piata romaneasca. In 2004 am devenit importatorul exclusiv pentru Romania a acestor produse,. Printre clientii nostri se numara: cabinete veterinare, canise, petshop-uri,asociatii pentru protectia animalelor.

In 2007 am deschis petshop-ul situat in Bucuresti,sos.Mihai Bravu nr.123,sector 2. Acesta serveste in primul rand ca magazin de prezentare si vanzare a tuturor produselor Mera,dar comercializeaza si alte produse prezente pe piata romaneasca,fie ele hrana sau accesorii pentru caini si pisici.
In 2017 am extins domeniul de activitate al magazinului din Mihai Bravu,acesta functionand ca farmacie veterinara.
Iar acum,in 2020,deschidem si magazine online.

Call Now Button
Cosul meu
Cosul este gol!
Subtotal
0.00 lei
Total
0.00 lei
Continua cumparaturile
0