Prima pagina     Despre noi     Contact
Produse   Accesorii   Stiri   Interviuri     Galeria Campionilor   Evenimente   Dresaj
Istoricul Mera
 

Numele MERA exista de peste 50 de ani ca garantie a calitatii in industria hranei pentru animale de companie, fiind unul dintre cei mai de succes producatori de hrana premium pentru caini prin brandul sau MERA DOG, exportat in 27 de tari din intreaga lume.
Gama de produse include hrana completa fabricate prin tehnologia extrudarii si biscuiti fabricate traditional in cuptor.

Compania a fost fondata in 1949 de Karl Vos, recunoscut pentru spiritual sau novator. Aflandu-se in mijlocul unei regiuni agricole, compania a inceput din 1960 sa se specializeze in productia de lapte de vaca.

La inceputul anilor 1980, conducerea a fost preluata de Bernd Vos, nepotul fondatorului. Acesta indreapta productia catre sectorul nou aparut al hranei pentru animale de companie.

S-a cautat obtinerea de produse sanatoase si cu o mare acceptanta, fara folosirea conservantilor. Si astfel s-a obtinut succesul demonstrat astazi de crescatori, dresori si posesori de caini.

Toti  au incredere in produsele MERA.Vitalitatea si tinuta de inalta distinctie a cainilor sunt o confirmare a succesului muncii firmei MERA.

Toate produsele sunt fabricate in Germania in intreprinderile noastre. Se pune un accent deosebit pe folosirea de materii prime de inalta calitate, care sunt controlate permanent.
Asa putem garanta nutritia echilibrata si sanatoasa.

MERA lucreaza continuu la imbunatatirea produselor sale in colaborare cu cercetatori si universitati veterinare.

Succesul de durata al MERA DOG se bazeaza pe constanta calitatii maxime.Pentru aceasta investim permanent in reforme tehnologice si modernizarea echipamentelor de productie.Ne mentinem intr-un continuu proces de dezvoltare a capacitatii prin constructia unei noi uzine ce va fi echipata cu utilaje si tehnologie de ultima ora,care va fi data in folosinta in luna iulie 2006.

 Dresaj
Sorin Dragomir
arbitru chinolog
Educaţia câinelui trebuie să înceapă de la vârstă fragedă.
Atunci când puiul este adus acasă, probabilitatea ca acesta să facă scandal încă din prima noapte ...                 citeste »


Galerie Foto
Ayentina
Dog argentinian, 6 ani
Campion Cum Laudae Romania

> Vezi foto
Ialco dei Falchi Bianchi
Dog argentinian, 3 ani
Campion Romania

> Vezi foto
Romano Dominus
Ciobanesc german, 8 ani
Campion Mondial
Campion Romania
> Vezi foto

Contact
Adresa:
Sos. Pantelimon nr. 10-12,
sector 2, Bucuresti
 
E-mail: office@europetcare.ro
 
Telefon: 021 252 80 33
  021 252 80 44

Mobil:

0722 20 62 62


Produse    Accesorii    Stiri    Interviuri     Galeria campionilor     Evenimente     Dresaj
©2018 Europetcare SRL. Toate drepturile rezervate.
Web Design: DEZIBEL MEDIA | Web hosting: WEB HOTEL